top of page

OUR JOBS

join the team

VDP logo.png

Vacature    
Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Functiebeschrijving & werkzaamheden

  • Web editing, SEO en Social Media Marketing.

  • Marketing campagnes opzetten en uitwerken.

  • Projectondersteuning.

Jouw profiel

  • Je zit in de afstudeerfase van een relevante opleiding op MBO-4- of HBO-niveau (bijv. Commerciële Economie, Small Business en Retail Management, Communicatie en Multimedia Design, Hout- en Meubileringscollege).

  • Je bent creatief, flexibel en accuraat.

  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal.

  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling.

Bovendien heb je passie én talent voor marketing en communicatie, ben je beschikbaar voor een periode van tenminste 4 maanden en ben je woonachtig in Amsterdam of directe omgeving. Omdat we een klein team zijn heb je te maken met veel verschillende werkzaamheden en is er veel ruimte om mee te denken en de focus te leggen op waar jij in wilt groeien.

Stagevergoeding
in overleg.

Reageren
Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de groei van Van Dijk en Partners licht + advies?

Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar: work@d-light.nl

Over Van Dijk en Partners
Sinds 1985 heeft Van Dijk en Partners licht + advies zich ontwikkeld tot een gerenommeerd lichtadviesbureau en leverancier van design- en projectverlichting. Ons klantportfolio bestaat uit onder andere privéwoningen, kantoren, woonzorgcentra, retail en hospitality. De missie van de lichtstudio is om onze relaties te ver-lichten.


Het bedrijf is gevestigd aan het monumentale Entrepotdok, een complex pakhuizen gebouwd tussen 1708 en 1829, centraal gelegen in de Plantagebuurt in Amsterdam-Centrum direct naast dierentuin Artis. Studio en kantoor zijn gehuisvest in pakhuis Monnickendam.

bottom of page