top of page

CASAMBI

smart lighting

VDP logo.png

Waarom Smart Lighting ?

Tegenwoordig is elk mobiel apparaat uitgerust met Bluetooth-technologie. Het is niet meer dan logisch deze technologie te benutten en ook verlichting slimmer te bedienen. Ruimtes worden door Smart Lighting flexibel, de energiekosten van uw verlichting worden lager en sensoren laten licht alleen branden als dat nodig is. Het gevoel van veiligheid neemt toe; de verlichting kan bijvoorbeeld reageren bij onraad of veranderende (weers)omstandigheden. In musea en showrooms kan -indien gewenst- iedereen de verlichting bedienen, die dan direct goed is ingesteld. Smart Lighting betekent comfort, veiligheid en duurzaamheid. 


Waarom Casambi ?

Van Dijk en Partners licht + advies kiest al enige jaren voor de Smart Lighting oplossingen van Casambi. We kiezen daarmee voor kwaliteit, gebruikersvriendelijkheid en schaalbaarheid. Casambi is bovendien een open oplossing; veel leveranciers produceren componenten voor het Casambi-ecosysteem. Met het uitbrengen van een API is het bovendien een software standaard geworden waar andere systemen op aansluiten.

Dankzij Casambi kunt u verlichting, zonwering en andere apparaten gemakkelijk bedienen met uw mobiele telefoon, tablet en/of met een (bestaande) schakelaar. Met de integratie van Casambi kunnen alle functies zoals dimmen, in- en uitschakelen worden gerealiseerd zonder bouwkundige aanpassingen of extra installaties.​ De modules werken met de meest voorkomende lichtregelsystemen: PhaseDim, 1-10V en DaliDim.

Lees hier meer over het veelomvattende Casambi ecosysteem.

bottom of page