top of page

OUR JOBS

join the team

VDP logo.png

Vacature
Creatieve Partner(s)

Functiebeschrijving
Van Dijk en Partners licht + advies ontsluit vele internationale, toonaangevende verlichtingscollecties en is specialist in merkonafhankelijk, creatief lichtadvies.


Doordat we een sterke groei voorzien is er behoefte om het team uit te breiden met één of meerdere ondernemende creatieve partner(s) die zelfstandig de marktvraag naar verlichtingsoplossingen kan (kunnen) invullen en onze relaties verrassen met inspirerende lichtplannen.

 

  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie in bijvoorbeeld de verlichtings- of interieurbranche;

  • Commerciële denk- en werkwijze met een groot gevoel voor klantgerichtheid;

  • Representatief voorkomen en gedreven teamspeler;

  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

  • Grote affiniteit en voelbare passie voor verlichting, architectuur en/of interieurontwerp;

  • Gedegen kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (LED) verlichting.


Reageren
Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de groei van Van Dijk en Partners licht + advies?
Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar: work@d-light.nl

Over Van Dijk en Partners
Sinds 1985 heeft Van Dijk en Partners licht + advies zich ontwikkeld tot een gerenommeerd lichtadviesbureau en leverancier van design- en projectverlichting. Ons klantportfolio bestaat uit onder andere privéwoningen, kantoren, woonzorgcentra, retail en hospitality. De missie van de lichtstudio is om onze relaties te ver-lichten.


Het bedrijf is gevestigd aan het monumentale Entrepotdok, een complex pakhuizen gebouwd tussen 1708 en 1829, centraal gelegen in de Plantagebuurt in Amsterdam-Centrum direct naast dierentuin Artis. Studio en kantoor zijn gehuisvest in pakhuis Monnickendam.

bottom of page